19
FEBRUARI PÅ GRAND HÔTEL,
STOCKHOLM
Välkommen till vårens viktigaste mötesplats - Terminsstart Pension!
Terminsstart Pension är den självklara mötesplatsen för dig som arbetar med pensioner och livförsäkring. Varje år samlas branschens beslutsfattare för att lyssna på spännande föredrag och diskussioner, få ny kunskap och inte minst mingla med gamla och nya bekantskaper.

Till Terminssten kommer bland annat Staffan Hansén, vd för Storebrandägda SPP och berättar om bolagets möjligheter i den nya världen där prispress och konkurrens kommer att ställa krav på ökade volymer. Parternas upphandlingar, ett upphandlat fondtorg i Premiepensionen, den nya tjänstepensionsregleringen och en utökad flytträtt är faktorer som kommer att driva på utvecklingen. SPP har varit tidigt ute och har nu inlett expansionen genom förvärv där man i ett första steg ska ta över beståndet i Brummer Life. Staffan Hansén kommer att intervjuas på scen under programpunkten ?Heta Stolen".

David Knox, senior partner på Mercer i Australien, ger oss en internationell utblick när det gäller pensionssystemen i världen. Vad var det som gjorde att Nederländerna petade ner Danmark från förstaplatsen och hur kan Sverige agera för att klättra på listan?

150-200 fonder på PPM-torget. Det kan bli verklighet om utredare Mikael Westberg får som han vill. På Terminsstart Pension hör du honom berätta mer de förslag som har skakat om fondbranschen rejält. Lagom till terminsstarten har remisstiden gått ut och vi kommer naturligtvis regodöra för vad remissinstanserna har att säga om utredningen.

Fler talare och diskussionsdeltagare tillkommer.


Anmäl dig till Terminsstart Pension - anmäl dig senast den 12 december så får du 20% rabatt.

Varmt välkommen!

Mikael Nyman
moderator och chefredaktör Pensionsnyheterna
Anmäl dig
DELA DENNA SIDA
Anmäl dig
TALARE
INFORMATION
Tid & Plats: Onsdagen den 19 februari 2020, Spegelsalen, Grand Hôtel. Tid: 09.00-ca 16.30.
Pris: 5 990 kr, exkl moms. I priset ingår seminarium, dokumentation, fika och mingel.
Rabatt: Fram till och med den 12 december får du 20% rabatt när du anmäler dig till Terminsstart Pension. Är ni fler än tre personer från samma företag som vill komma? Kontakta oss på info@pensionsnyheterna.s
Kontakt: Malin Svenberg, 070-6684499, malin.svenberg@exaktmedia.se
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561